ШКОЛЕ ЗАТВОРЕНЕ ДО 1. АПРИЛА

Све васпитно образовне установе у Херцег Новом и још 12 општина у Црној Гори биће затворене до 1. априла, а настава ће и даље бити организована он лајн.

Комисија за заштиту становништва од заразних болести KОВИД 19 је, у координацији са Владиним Савјетом, донијела нове мјере, саопштено је на конференцији за новинаре на којој су говорили: епидемиолог у Институту за јавно здравље др Марија Божовић, директорица Клиничког центра Црне Горе Љиљана Радуловић и министар економског развоја Јаков Милатовић.

Одлучено је да у овој седмици неће бити тоталног закључавања. Нове мјере донесене су за Беране и Шавник, а важиће вечерас од поноћи до 31. марта.

Од суботе, 20. марта у Херцег Новом је дошло до попуштања мјера, о чему је, преко Оперативног штаба, обавијештена локална самоуправа, што је објављено у Службеном листу.

Новљанима је дозвољено кретање до 21 час, рад прехрамбених, али и свих других продавница до 20 часова. Угоститељски објекти су затворени, и нема изласка ни уласка у град осим уз потврду.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here