СЈЕДНИЦА ЛОКАЛНОГ ПАРЛАМЕНТА У ПЕТАК


Сједница Скупштине општине Херцег Нови, којa је одгођенa прошлог петка биће одржанa сутра (25.11), а дневним редом предвиђено је 15 тачака. Претходно засиједање је одгођено на захтјев одборничког клуба коалиције „За будућност Херцег Новог и Боке“, којем су биле потребне додатне консултације.


Пред одборницима ће се наћи неколико предлога одлука о утврђивању локација. Међу њима je Предлог одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса-спортских објеката на Жвињама. Ријеч је о пројекту под називом „Еко спортско село Жвиње“, који укључује халу, отворени базен, спортско и игралиште за дјецу, трим стазу, амфитеатар, као и угоститељске објекте и башту. Одборници ће расправљати и о предлогу одлука о утврђивању локација за реконструкцију локалног објекта од општег интереса-шеталишта у Игалу, на потезу од “Галеба“ до “Титове виле“ и реконструкцији локалног објекта од општег интереса-спортског објекта-базена на Шкверу.

На Дневном реду су и предлози Одлука о оснивању Друштва са ограниченом одговорношћу „Агенције за газдовање Луком Херцег Нови – градском луком Шквер Херцег Нови“ и измјени и допуни Одлуке о оснивању Друштва са ограниченом одговорношћу – Друштво за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре у општини Херцег Нови.

Сједницу Скупштинe преносиће Радио телевизија Херцег Нови, а почетак је у 10 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here