Сјајни резултати чланова СТК Нови на турниру у Димитровграду

Новљанин Јакша Кривокапић у пару са репрезентативним колегом Стефаном Радоњићем постигао је велики успјех освојиши прво мјесто на јаком стонотениском турниру Ettu youth series у Димитровграду.

Јакша Кривокапић који је члан екипе Нови и на двојну регистрацију зрењанинског Баната и Стефан Радоњић су освојили  турнир у тимској конкуеренцији побједивши у финалу одлични двојац из Данске. Кривокапић и Радоњић до првог мјеста, што је велики успјех за црногорски стони тенис, имали су максимални учинак од шест побједа против постава Србије, Данске, Ирске, БиХ, Македоније, Србије и у финалу поново Данске.

-Нема никакве дилеме да је ово један од вриједних резултата црногорског стоног тениса. Вриједно признање и за клубове чији  су чланови  Јакша и Стефан. Немамо  времена за одмор, настављамо  такмичење у појединачној конкурецији, рекао је за РТХН селектор црногорске репрезентације Саша Драгаш.

Јакша Кривокапић јуче је започео појединачна такмичња на истом турниру побједивши ривале из  Хрватске, Србије и Данске у конкуренцији 15 односно 17 година.

Турнир у Димитровграду поред одличних резултата Јакше Кривокапића и Стефана Радоњића донио је и добар резултат младог Милана Вучетића (10) који је са знатно старијим од себе потврдио таленат и велике могућности.

Вучетић је са  такмичаром Матијом Волфом (11) из Хрватске у конкуренцији до 13 година побједио ривале из Македоније, БиХ и  Србије, а поражен је од такмичара из Енглеске, Ирске, Данске и Румуније и нису се нашли у завршници овог дијела турнира.

Јуче у појединачној конкуренцији за 11 и 13 година и поред здравствених проблема постигао је по једну побједу за оба годишта и завршио такмичење које му је послужило за даљу афирмацију у спорту у којем у будућности наговјештава још боље и значајније резултате.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here