Сезону у овој години у Регионалној лиги Јадран завршава у Tребињу

Фото: ПВК Јадран фб

Јадран Херцег Нови и Јадран Сплит последње треће коло Регионалне лиге Запад  за пласман од првог до трећег мјеста одиграће на базену у Требињу.

Утакмица у Требињу игра се јер балон над базеном на Шкверу  још није постављен.

-Већ више од мјесец чека се долазак фирме из Београда која је једина овлашћена за његово постављање. Тренутно имају обиман посао у Београду, који би требало да буде завршен до овог викенда, након чега би одмах дошли у Херцег Нови да се поставе балон. Нормализацију тренажних активности на базену Јадран на Шкверу очекујемо почетком идуће седмице, наведено је из клуба са Шквера.

Последња утакмица у групи се игра на Олимпијском базену  у Требињу у суботу од 18 сате. Јадран (ХН) након 9 кола  изборио је пласман на завршни турнир Регионалне лиге са клубовима из групе Исток  коју чине клубови  из Србије. То су Нови Београд и Црвена звезда,  док се за трећу позицију боре Партизан, Раднички Крагујевац и Шабац.

У случају побједе у Требињу  против  имењака из Сплита,  екипа Петра Радановића би заузела друго мјесто, а први у групи би био Југ.  У противном Југ и Јадран (Сплит) заузели би прво и друго мјесто, а шампиону Црне Горе припало би треће.

Наставак такмичења у Регионалној лиги је крајем фебруара послије завршетка Свјетског првенства у Дохи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here