Сезона пред нама ће бити у знаку дешавања у Портоновом

Градови и насеља на црногорском приморју већ увелико спремају своје програме за предстојеће љето, а судећи по, већ сада заказаном програму, Портонови ће бити међу најузбуљивијим дестинацијама.

Протекле двије године које су биле у знаку превентивних мјера у борби против вируса Ковид-19, тим Портоновог и Азмонта искористио је да финализује прву фазу пројекта, па са сигурношћу можемо рећи да ће ризорт овог љета засијати у свом пуном сјају. Посјетиоци који се одлуче да проведу свој одмор у овом насељу имаће прилику да уживају у бројним активностима које ће донијети дух Медитерана у срце Боке – од концерата и изложби, преко модних ревија, до карневала и спортских догађаја.

Једна од првих новости у предстојећем програму Портоновог је новоотворени једриличарски клуб „Portonovi Yacht Club“ који ће привући љубитеље једрења и морских активности. Клуб припрема низ догађаја и активности који ће одушевити једриличаре и љубитеље једрења, док ће чланови клуба уживати у посебним погодностима.

Осим догађаја отварања, „Portonovi Yacht Club“ овог љета је организатор двије регате, популарне ЕСТ105 интернационалне регате Бари – Херцег Нови, која је одржана од 26-28. маја, као и, већ добро познате, Портонови регате “Бокешка острва“, која ће се одржати од 10-12. јуна, и то по трећи пут (10-12. јун).

– „Portonovi Yacht Club“ ће омогућити онима који се још нису опробали у једрењу, а то би жељели, да похађају курсеве једрења са искусним једриличарима – истакао је Рашад Алијев, извршни директор компаније Азмонт Инвестментс.

– Портонови се труди да понуди много разлога због којих би људи жељели да дођу и задрже се одређени период ко нас. Сви они који су жељни авантуре и узбуђења, предивних пејзажа, врхунских спа центара и опуштања, као и излета по Црној Гори и културних дешавања поред мора ће овог љета уживати у Портоновом. Осим тога, Тапасаке Портонови је најавио низ гостовања свјетски познатих имена из свијета музике која нас чекају овог љета – додао је он.

Управо ће Тапасаке Портонови бити епицентар квалитетне музике на домаћем приморју овог љета. Више пута проглашаван као један од најбољих плажних клубова на свијету од стране реномираних модних и лајфстајл магазина, овај ресторан јапанске фјужн кухиње, познат и по врхунским коктелима, током љетњих мјесеци угостиће имена попут Махмута Орхана, Марка Најта, Хугела, Бурака Јетера, Саре Јо, Зое Кида, Нике Турковић, Ангелине и других, гарантујући провод свјетског нивоа на домаћем приморју.

У мјесецима који су пред нама, уживаћемо уз незаборавне заласке сунца и поглед на околна брда Боке Которске и током винских вечери, часова јоге на отвореном, дјечијег програма, шаховских турнира, „Mediterranean Sounds“, Интернационалног Карневала, филмских вечери и још много тога што Портонови припрема.

Сви догађаји ће благовремено бити најављени на званичним профилима Портоновог на друштвеним мрежама.

Било да овог љета планирате да себи приуштите врхунски одмор у луксузном апартману или вили, или размишљате о куповини свог дома на мору, Портонови даје безброј разлога да се нађе високо на листи потенцијалних опција.  Од гарсоњега до четворособних вила, свака стамбена јединица осмишљавана је са истаначаним укусом и опремљена напредном технологијом, како би понудила угођај савршено лагодног живота. Уз то, било да су са погледом на море или на 2 минута хода од обале, резиденције имају своје приватне баште и базене, како би сваки гост или власник стана имао потпуно искуство боравка у медитеранском уточишту, далеко од свакодневне буке.

За више информација о стамбеним јединицама пишите на [email protected] или посјетите сајт https://portonovi.com/en/residences

За резервацију смјештаја пишите на [email protected]

За информације о предстојећим догађајима пишите на [email protected] и пратите сајт: https://portonovi.com/en/journal

За догађаје у Тапасаке клубу пратите: @tapasakeporotonovi

Искусите најбоље што љето нуди.

Искусите Портонови.

ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here