ШЕФ МОК-А: ОЧЕКУЈЕ СЕ БЕЗБЈЕДНО И УСПЈЕШНО ОДРЖАВАЊЕ ЗИМСКИХ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА У ПЕКИНГУ

РТХН у сарадњи са глобалном кинеском медијском кућом CCTV News Content Co. Ltd реализује серијал видео записа и прича из НР Kине.  

Уочи почетка Зимских олимпијских игара у Пекингу и кинеске Нове године тигра, предсједник Међународног олимпијског комитета, Томас Бах, недавно је послао честитку директору Кинеске медијске групе (КМГ), Шен Хаисијунгу, у којој се захвалио КМГ-у на подршци олимпијском покрету. Такође је изразио очекивање да ће се безбједно и успјешно одржати Зимске олимпијске игре у Пекингу, и свим запосленима КМГ-а упутио је честитку поводом кинеске Нове године тигра.

Бах је истакао да је до отварања Зимских олимпијских игара у Пекингу остало мање од мјесец.

– Веома се радујемо што ћемо наставити да одржавамо блиску сарадњу са Кинеском медијском групом и заједно радимо на остварењу циља безбједног и успјешног одржавања Зимских олимпијских игара у Пекингу – нагласио је Бах.

Шен Хаисијунг је у писму Баху рекао да је, уз подршку Међународног олимпијског комитета, Кинеска медијска група, као емитер који носи права, обавила пуне припреме за дивно представљање Зимских олимпијских игара.

– Спремни смо да наставимо да продубљујемо сарадњу са Међународним олимпијским комитетом, испричамо свијету причу о Зимским олимпијским играма у Пекингу и боље помогнемо да се олимпијски покрет и олимпијски дух нашироко шире и преносе широм свијета – навео је директор Кинеске медијске групе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here