„СДП за нашу кућу“: Црној Гори потребна озбиљна а не трач политика

Парламентарни избори 2023.

Грађани Црне Горе свједоче још једној размјени најтежих оптужби између актуелних политичких савезника  у којој се не бирају средства за бољу позицију у сусрет изборима, саопштио је кандидат за посланика са листе “ СДП за нашу кућу“, Иван Вујовић.

Недопустиво је да премијер у техничком мандату користи државне ресурсе за предизборне сврхе и то само четири дана прије избора. Невјероватна је количина злоупотреба за којима се спремно посећи са циљем манипулисања и растурања и оно мало од институција што нам је остало, све у циљу политичког маркетинга.

Нема сумње да је на сцени спрега Абазовића и бившег ДФ-а која суштински свих ових година беспрекорно функцинише.

Ово се чини као координирана параобавјештајна акција против Спајића, али за коју је сам крив јер је сам одлучио с ким ће се у коло хватати.

Оно што је грађанима важно поручити је да ако ова екипа сјутра заједно састави власт, четири године ћемо гледати хаос, злоупотребу институција и обавјештајне игре. Европа нам неће доћи сјутра, а камоли сад и бићемо земља пропуштених прилика, док ће грађани дневно гледати игроказе и међусобна оптуживања на тему ко је већи криминалац.

Црној Гори је потребна озбиљна и стабилна а не трач политика. Потребан нам је европски пут који су нам намјерно зауставили да би нам сервирали Вучићеве балканске савезе, и у складу са тим и политичке манире, односно свеопшти неукус, који нам се дневно сервира на јавној сцени.

Зато позивам грађане да добро размисле како би нам.могла изгледати власт. И да бирају СДП јер смо гарант стабилности. озбиљности и наставка европског пута Црне Горе, Вујовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here