Сарадња Управе за некретнине и Општине Херцег Нови за ефикасно управљање

(Фото: Управа за некретнине)

Могућности унапријеђења сарадње, те рјешавање текућих проблема од значаја за реализацију важних пројеката на подручју Херцег Новог теме су које су разматране на радном састанку вд директора Управе за некретнине мр Марка Булатовића са предсједником Општине Херцег Нови, Стеваном Катићем и сарадницима, саопштено је из Управе за некретнине.

Како је казао Булативић, предсједник Катић истакао неопходност наставка квалитетне сарадње са Управом за некретнине, указујући на значај хитног рјешавања предмета, јер је управо рјешавање имовинско-правних односа у предметима предуслов за реализацију пројеката од изузетног значаја за грађане Херцег Новог.

– Општина Херцег Нови је позната као општина са богатим културним насљеђем и као таква је јако привлачна дестинација за инвеститоре. Ажурни катастарски подаци могу подржати инвестиције и развој пословања пружајући транспарентност и сигурност инвеститорима. Такође, ажурне евиденције о власништву над некретнинама олакшавају процесе попут куповине, продаје и наслеђивања некретнина – наводи Булатовић.

Састанку је присуствовала начелница подручне јединице Управе за некретнине у Херцег Новом, Мирјана Радусиновић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here