Шампионско славље Јадранаша – Играли смо срцем и заслужено побиједили

Након што су добром игром успјели да савладају екипу Приморца 9.8 и одбране титулу првака Црне Горе, ватерполисти Јадрана заслужено су прославили освојени пехар.

Капитен Јадрана Марко Петковић сматра да је у утакмицама против Приморца одигран одличан ватерполо.

– Овакве утакмице враћају наду да ће клупски ватерполо у Црној Гори вратити стари сјај који је имала од 2004. до 2007. године. Све утакмице су биле интересантне, пуне преокрета, узбуђења. На крају смо успјели да тријумфујемо у Котору и апсолутно смо пресрећни, казао је Петковић.

Његов саиграч Јован Вујовић је постигао одлучујући гол и донио побједу Јадрану.

-Честитам екипи на борбености! Утакмица у Котору је била неизвјесна, али цијело вријеме смо надметали ритам и морам рећи да смо очекивали побједу. Одувијек сам сањао да дам одлучујући гол у неком финалу, жеља ми се испунила и то ми пуно значи, рекао је Вујовић.

Током цијеле утакмице екипа Јадрана је играли одличну одбрану, која је на крају била и пресудна за освајање титуле, наводи Дарко Ђуровић.

-Придружујем се честиткама, заиста смо играли борбено и заслужено побједили. Морам рећи да се екипа Приморца борила до посљедњег секунда, рекао је он.

Тренер Јадрана Петар Радановић сматра да је утакмица одлично отворена, а екипа Приморца је показала да има снагу и да је карактерно јака.

-Морам да нагласим да смо сјајном игром, залагањем, борбеношћу, ритмом успјели да обранимо титулу Црне Горе, истакао је Радановић.

Ово је трећи тријумф тима Петра Радановића у четвртом дуелу финала, којим је серија и окончана.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here