Шампионски ритам стонотениске екипе „Нови“

Фаворити у елитном рангу црногорског стоног тениса, екипа „Нови”, у женској и  мушкој конкуренцији, наставља у побједничком ритму.

Стонотенисерке Новог одбраниле су јуче у Подгорици титулу првака државе на другом турнусу првенства Црне Горе. Симона Перовић и саиграчице побједиле су Будућност (Подгорица) 4:0, Будим (Беране) 4:0 и Иванград (Беране) 4:0. Титулу првака Црне Горе су освојиле Симона Перовић, Анђела Менгер и Александра Савић.

Поред дјевојака и стонотенисери екипе „Нови”настављају са серијом одличних резултата. Након јучерашњег трећег турнуса у Подгорици, потврдили су прво мјесто у лигашком дијелу такмичења и средином маја настављају такмичење у плеј офу за титулу првака Црне Горе, гдје почињу са првог мјеста. Јуче су побијеђени Тиват 4:2 и Будва 4:0. За екипу „Новог” играли су Илија Мајсторовић, Дарко Поповић и Бојан Цубовић.

Екипа „Бока” из Херцег Новог је остала у Супер лиги. Тим Слободана Маџаревића је побједом над Будвом обезбиједила опстанак, па ће у Супер лиги Црне Горе у новој сезони Херцег Нови имати три екипе „Нови”, „Боку” и побједника Прве лиге екипу „Игало”.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here