Шампион у одбрани титуле повео максималним резултатом

Одбојкашице  Херцег Новог побиједиле су у Спортском центру Игало екипу Луке Бар  3:0 (25:19, 25:20, 25:20) и повеле 1:0 у финалу плеј-офа првенства Црне Горе.

Званични шампион и поред малих осцилација није дозволио било какво изненађење и даље држи рекорд да већ другу сезону, од када екипу води Милорад Крунић, у домаћим такмичењима није изгубљен ни један сет. Гошће из Бара  су се добро држала. У првом сету су предност су држале до 17:15.

Састав Владимира Милачића и у другом дијелу игре, није дозволио Новљанкама да  лако дођу до другог сета. Новљанке, ипак, нису дозволие изненађење, па су и други сет ријешиле у своју корист 25:20.

Бранилац титуле био сигуран и у трећој дионици и славио максималним резултатом иако су одбојкашице Луке Бар и у посљедњем сету, пружиле такође  добар отпор.

У побједничком тиму најбоља је била Ралитса Василева (капитен) са 11. Дариа Чабоненко остварила је 10 поена. Меч је Оксана Јакушина завршила са 9, Марија Воногова са 7, Дијана Вуковић са 5, а Диана Балаи  са 4 поена. У тиму Луке Бар најбољи поентери су били: Ива Пепђоновић и Виториа Алеска са по 8, Душанка Петровић са 6, Тијана Крута И Кристина Божовић са по 4 поена. Одбојкашице Херцег Новог и Луке Бар имале су по 29 грешака.

Друга утакмица је на програму у суботу у Бару, а трећи меч у понедељак 29. априла у Игалу.

Шампион Црне Горе је екипа која прва постигне три побједе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here