Сајамске активности Туристичке организације Херцег Нови

Туристичка организација представља понуду на сајму у Ослу. Услиједиће наступи и на другим европским и регионалним сајмовима, а први пут понуду ће представити у Истанбулу и Риги.

На сајму у Ослу представљају понуду у сарадњи са локалним туристичким организацијама, казао је Милош Ковачевић.

-За нас је јако битно скандинавско тржиште, поготово норвешки туристи. Понуду представљамо заједно са неколико локалних и Националном туристичком организацијом. Очекује нас наступ и у Штутгарту који се фокусира на активни одмор. Имали смо лијепо искуство прошле године и интересовање за подручје Боке Которске.

Након Осла очекује их наступ у Мадриду, али и два регионална сајма.

Искористићемо боравак за проширење мреже контаката не само за шпанско тржиште, јер ће на сајму бити присутна цијела Европа. Услиједиће и два регионална сајма, први у Загребу, гдје смо и носиоци испред црногорских туристичких организација, а потом ћемо понуду представити у Љубљани.

Почетком фебруара понуду ће представити у Риги, а потом и Истанбулу.

-Авио лиња која повезује Тиват и Ригу дала нам је идеалну прилику да се и тамо представимо. На основу одређених истраживања забиљежен је пораст летонских туриста у Црној Гори. На сајму у Истанбулу наступићемо у сарадњи са Туристичком организацијом Београда, која нам је уступила мјесто на штанду. И код нас има доста турских туриста и то је једно од најемитивнијих тржишта тренутно у Европи.

Сајамске активности које у првом дијелу године трају до марта завршиће наступом у Београду. Када су у питању регионални сајмови фокусирају се искључиво на понуду града, док за европске покушавају да укрупне понуду и заједно са ТО Котор и Тиват креирају јединствену понуду Боке Которске.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here