РУКОМЕТ: ЂОРЂИНА ГУГОЉ МВП КОЛА

Новљанка Ђорђина Гугољ, рукометашица РК Тиват, изабрана је за најбољег играча 11. кола Прве рукометне лиге, након што су у недељу, у првом колу прољетног дијела првенства, одиграле нерјешено 18:18 (7:7) против екипе „Феникс“ у Подгорици.

Дјевојка која је рукометом почела да се бави у РК „Маестрал“ из Херцег Новог,  у прошлом колу у Подгорици, играла је на позицији крила и лијевог бека и постигла пет голова. Тиме је пружила огроман  допринос за освајање вриједног бода за дебитанта у Првој лиги. Учинак Ђорђине Гугољ донио јој лијепо признање које ће њој и њеним саиграчицама, бити подстрек у борби за опстанак у елитном друштву

-Могли смо и до побједе, али нисмо имали спортске среће, погађали смо стативе у неколико наврата из повољних ситуација. Добро смо одрадили припреме за наставак првенства и види се напредак у игри. Трудићемо се да остваримо наш циљ у овој сезони, а то је да сачувамо прволигашких статус у веома јакој конкуренцији, рекла је Ђорђина Гугољ за Радио Тиват, после сазнања да је играч кола.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here