Рок свирка у амфитеатру Херцегновског позоришта 

Концерт бендова Парампашчад и Џек Лупино, у организацији Секретаријата за културу и образовање, у сарадњи са ЈУК Херцег-фестом, а у оквиру програма „Нови видици“, биће одржан вечерас у амфитеатру Херцегновског позоришта. Почетак је заказан за 19 сати, а улаз је бесплатан.

Како је саопштено из локалне управе, публику очекује наступ домаћих састава који су препознати по својој енергији, а на репертоару ће се наћи обраде свјетских поп и рок хитова, као и ауторске нумере.

Наступ ових бендова био је првобитно планиран у августу, поводом Међународног дана младих, али је због Дана жалости одгођен.

Како наводе из Секретаријата за културу и образовање, концерт представља наставак активности на обогаћивању културне понуде која ће заинтересовати прије свега младе, посебно имајући у виду да је 2022. проглашена Европском годином младих.

– Истраживање потреба младих у претходном периоду показало је да је Херцег Нови препознат као град који нуди забавне и едукативне програме, а одлука о организацији овог концерта донесена је у циљу унапријеђења и стварања шире понуде и разноликости – каже секретарка за културу и образовање, Ана Замбелић Пиштало.

Она напомиње да у наредном периоду слиједи читав низ активности намијењених младима, са акцентом на тематске радионице које ће бити одржаване сваких десетак дана.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here