Редовном скупштином Удружења клубова Југ предсједавао Ралевић-потребна боља међусобна комуникација

На редовној сједници Удружења клубова Југ  изабрано је радно предсједништво, чији је предсједник: Ненад Масловар, а чланови Радован Ралевић и Момир Тујковић. Једногласно су усвојени сви предложени кандидати за верификациону комисију, извјестиоци, записничар те овјеривачи записника. Затим је верификациона комисија поднијела извјештај, који је усвојен. Удружење клубова ФСЦГ-Југ жели јединство, сарадњу и бољу комуникацију са ФСЦГ. Без квалитетније подршке, разумјевања и доступности нема простора за прогрес, а након ове сједнице постоје индикације да ће се то побољшати, саопштено је након сједнице која је одржана јуче у Радовићима.

Редовна скупштина Удружења клубова ФСЦГ-Југ предсједавао је потпредсједник Радован Ралевић. Поред делегата који чине клубови прве и друге лиге, као и клубова регије Југ, удружења судија УК ФСЦГ-ЈУГ, удружења тренера УК ФСЦГ-ЈУГ, удружења клубова футсала, присуствовао је  генерални секретар ФСЦГ, Момир Ђурђевац и Мојаш Радоњић, као и бројни гости.

На сједници је било  ријечи и о активностима Удружења клубова ФСЦГ-Југ између двије Скупштине.

-Након осврта на рад претходне двије године и излагања предсједника Масловара, присутнима се обратио и генерални секретар ФСЦГ Ђурђевац. У расправи су учествовали и делегати: ФК Бокељ, ФК Петровац, ФК Грбаљ, ФК Балкан, ФК Слога као и предсједник ФК Арсенал. Учесници у расправи изрекли су ставове да је неопходно уложити још труда у развој и напредак фудбала у јужној регији, а да би се то остварило неопходна је много боља комуникација између ФСЦГ и Удружења клубова ФСЦГ-Југ која мора бити јаснија, константнија и отворенија. Уз разумјевања и толеранцију, размјене мишљења и сугестија, и ова тачка дневног реда усвојена. Предсједник Ненад Масловар се захвалио присутнима и закључио редовну скупштину удружења клубова ФСЦГ-Југ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here