Расписан Позив за добијање бесплатне маркетинг анализе

Национална туристичка организација Црне Горе објавила је Позив представницима туристичке привреде за добијање бесплатне маркетинг анализе.

У циљу унапређења квалитета дестинације, НТО ће подржати израду 30 бесплатних маркетинг анализа за заинтересоване привредне субјекте. Резултати анализе показаће тренутни квалитет услуга које пружа туристичка привреда, а експерти ангажовани од стране НТО ће дати детаљне смјернице за унапређење квалитета њихових услуга и производа.

Тридесет подносиоца пријава достављених у складу са захтјевима Позива, имаће јединствену прилику да добију бесплатне персонализоване маркетинг анализе које ће обухватати представљање њихове понуде на Google Maps-u, страницама TripAdvisor, Facebook, Instagram, YouTube каналу, властитом website-у, те на страницама Booking.com и Airbnb.com.

Позив траје десет дана, а детаљне услове могуће је наћи на следећим линковима:

  1. https://www.montenegro.travel/me/business/vijesti-i-mediji/vijesti
  2. https://www.montenegro.travel/me/business/projekti-i-podrska/nasa-podrska

Пријава је саставни дио Позива, подноси се електронским путем:

https://www.surveymonkey.com/r/7C25RM2

Листа одабраних подносиоца пријаве за добијање бесплатне маркетинг анализе биће објављена на интернет страницама НТО, у року од 7 дана од дана одабира. Позив за добијање бесплатних маркетинг анализа само је један од сегмената свеобухватног пројекта контроле квалитета дестинације, који има за циљ детаљну анализу квалитета услуга и производа у туризму и њиховог унаређења.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here