Рамбо Амадеус обрадовао публику у Новом одличним концертом

Популарни музичар Антоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус, након дуже паузе, одржао је синоћ сјајан концерт у родном Херцег Новом.

Тврђава Форте маре је била дупке пуна, атмосферу је загријао гостујући eDoll бенд, а Рамбов концерт, који је потрајао до један сат иза поноћи, показао је да је публика била жељна његових наступа.

Све генерације, од малишана до дама у дубоким годинама, уживале су, пјевале и плесалe уз старе и нове хитове овог сјајног композитора, гитаристе и забављача, чији су текстови често сатирични и критички осврт на нашу стварност.

Као и увијек, концерт су обиљежиле сјајна интеракција са публиком, јединствене Рамбове импровизације иу пратњи „Органик трија“, за који Пушић објашњава да је ријеч о трибјут бенду, који је на неки начин  посвета самом себи.

Рамбо Амадеус је за РТХН истакао да воли да свира у Херцег Новом

-Мој програм се лагано кроз вријеме мијења и ове је затечено стање које је сад ту.  Најбоље је концерт назвати „вече гломазне поезије и расклиматаног џеза“.

На питање шта је кључ успјеха и опстанка на сцени деценијама с музиком која је другачија, Рамбо одговара да је то упорност и љубав према музици.

-Не видим ја никакав спектакуларан успјех, видим моју упорност и амбицију да радим оно што волим, поручио је Рамбо Амадеус.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here