Радованић: Коалиција „Храбро се броји“ чин одговорности за нову визију Црне Горе

Парламентарни избори 2023.

Коалиција „Храбро се броји”, коју чине УРА и Демократе чин је одговорности због већег интереса, а то су напредак и нова визија развоја Црне Горе, саопштио је данас генерални секретар УРЕ и кандидат за посланика Милета Радованић.

Он истиче да Црној Гори треба заједништво за изазове државе који предстоје.

-Заједништво да Црну Гору учинимо бољим мјестом за живот, конкретним пројектима, без популизма. То смо до сада већ урадили и напредак је очигледан јер бројке тако показују. Заједничко је то да Црна Гора постане наредна чланица ЕУ, а да би то постала морамо да се изборимо са организованим криминалом и корупцијом који су највећа пријетња Црној Гори. Због тога смо се и одлучили на савез са Демократама, казао је Радованић и додао да су Демократе као и његова партија показале да су искрени борци против организованог криминала и корупције.

Он истиче да током обнашања власти у држави ове двије партије стварају државу срећних бројева.

-Због храбрих одлука које смо вукли, данас бројимо веће плате и пензије, накнаде за новорођенчад, дјечје додатке за сву дјецу, бесплатне уџбенике за све основце, накнаде мајкама, отпремнине радницима, враћање државне имовине… Има новца и за већа улагања у здравство, путну и комуналну инфраструктуру. Да је то заиста тако, најбољи доказ јесте што се управо ових дана броји вишак у буџету, који износи 225 милиона еура, наводи Радованић.

Коалиција „Храбро се броји“ је прави политички избор за све грађане Црне Горе, јер, сматра Радованић, борба против криминала и корупције не смије стати ако желимо да се Црна Гора даље развија.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here