ПУТЕМ КОЛ ЦЕНТРА 108 ИНИЦИЈАТИВА

Путем општинског кол центра током протеклих седам дана стигло је 108 пријава, од чега се 16 односило на надлежности службе за инспекцијске послове, а 30 комуналне полиције. Служба за инспекцијски надзор издала је један прекршајни налог, а комунална полиција осам.

Током протеклих седам дана Служба за инспекцијске послове имала је 39 предмета, казао је замјеник начелнице Дарко Класић.
-Имали смо 27 предмета из области комуналног реда, осам хортикултуре и по два из стамбене области и саобраћаја. Прекршајни налог је издат из области комуналног реда. Током ове седмице фокус ће бити на поштовању одлуке о градској чистоћи и уређењу зелених површина на подручју општине.

Од поднијетих иницијатива путем кол центра из надлежности Комуналне полиције највише се 12 односило на нарушавање комуналног реда, казао је в.д. начелник Зоран Бијелић.

-Имали смо 10 пријава за непрописно паркирање, пет за псе без надзора и по једну за емитовање музике из угоститељског објекта и непоштовање епидемиолошких мјера, казао је Бијелић.

Из обје службе наводе да су феште организоване током Празника мимозе протекле без проблема.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here