ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВЕ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ РАЗВОЈА ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Рок за пријаве за учешће у програму подршке развоја женског предузетништва продужен је до 25. фебруара, обавјештавају из Секретаријата за туризам, економски развој и инвестиције.

Партнерске организације Локалног партнерства – Секретаријат за туризам, економски развој и инвестиције и Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови, Завод за запошљавање Црне Горе – подручна јединица Херцег Нови, Факултет за менаџмент Херцег Нови, НВО Ксена, „Перла“ доо позивају све заинтересоване незапослене женске особе, које желе покренути властити посао, да се пријаве за учешће у програму подршке развоју женског предузетништва.

Програм подршке реализују партнери у оквиру пројекта „ПОДРШКА РАЗВОЈУ ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА“ који се спроводи у оквиру програмске шеме „World of Work in Montenegro: Paving the Road to Recovery“, коју финансира Фонд за добро управљање, јединица Канцеларије за вањске послове Комонвелт и развој (FCDO) владе Велике Британије, а реализује Међународна организација рада (МОР). Циљ пројекта је даљи развој предузетништва у локалној заједници и побољшања инклузивне предузетничке структуре, на подручју општине Херцег Нови.

Детаљније на линку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here