Провјере за овјеру лиценци и курсеви за спасиоце на води 2023.

Фото: Црвени крст Црне Горе

Црвени крст Црне Горе је у оквиру програмске дјелатности припреме спасилаца на уређеним купалиштима за предстојећу љетњу туристичку сезону реализовао шест провјера за овјеру лиценци, кроз које је 146 спасилаца продужило, односно овјерило лиценцу.

Како наводе из Црвеног крста Црне Горе, у плану је још седам термина за овјере лиценци, од којих још три на базену “Драган Трифуновић” у Будви и четири у наставном Центру за спасилаштво на води у Дому солидарности у Сутомору.

Уколико интересовање спасилаца буде изнад капацитета планираних овјера, Црвени крст Црне Горе ће размотрити потребу за организовањем додатних термина за провјере, о чему ће спасиоци и закупци плажа бити благовремено обавијештени.

Подсјећамо да су у току и пријаве за један од четири курса за спасиоце на води који ће се у току маја и јуна реализовати у наставном Центру за спасилаштво на води у Сутомору.

Из Црвеног крста позивају све спасиоце да се на вријеме пријаве за неки од термина провјера за овјеру лиценци. Пријаве можете слати путем телефона 069/334-267 (Viber) и слањем мејла на spasilastvo@ckcg.me или ck-sutomore@t-com.me .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here