Промоција Празника мимозe у градовима региона

Туристичка организација Херцег Нови, у новој години наставља промоцију Празника мимозе у региону. Промоција током јануара, која ће бити другачија у односу на претходне године, почеће из Београда, а настављена на Златибору, Сарајеву и Бања Луци.

Промоција Празника мимозе почела је у августу прошле године на сајмовима у Крагујевцу и Новом Саду, а  то је била прилика да представе и комплетну зимску понуду, казала је директорица ТО Миља Виторовић.

– Слиједи нам промоција Празника мимозе у Београду 17. јануара. На Тргу Републике ће бити улична журка, што је другачији концепт. Дефиле Градске музике и мажоретки планиран је кроз Кнез Михаилову и потом се заустављамо на самом Тргу гдје ћемо  уприличити журку. Наступиће клапа, маске и надам се доброј атмосфери. Дијелићемо летке са основним програмом празника, казала је Виторовић.

Након Београда  промоција ће бити настављена у градовима у региону.

– Након Београда, дан касније, 18. јануара, услиједиће промоција на Златибору, а 22. у Сарајеву, гдје ће бити организована конференција за новинаре, којој ће присуствовати и Халид Бешлић, чијим концертом ће бити отворен празник. Потом ћемо представити програм у Бања Луци, најавила је Виторовић.

Већ је познато да ће на отварању бити уприличен концерт Халида Бешлића, а на затварању ће наступити Прљаво казалиште. Као и током новогодишњих празника, низаће се  програми у парку Бока, казала је Виторовић.

– У парку ће бити сјајна атмосфера као и током новогодишњих празника. Биће постављен и највећи ледени тобоган са три траке за спуст. Биће осмишљено и низ музичких и едукативних програма, али и такмичења.

Како истиче Виторовић, у току су и европски сајмови, а већ сутра их очекује наступ у Ослу.

– Има више критеријума за одабир европских сајмова на којима учествујемо. То је добра авио конекција и сви су углавном препорука НТО. Били смо у Лондону, слиједи Штутгарт, Мадрид, Осло. У зависности од карактера сајма припремамо и тип презентације.

Подсјећамо, Празник мимозе биће отворен 16. фебруара и трајаће до 3. марта.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here