Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло. Вјетар углавном слаб, промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од 10 до 24, највиша дневна од 28 до 38 степени.

ЦЕДИС – ИСКЉУЧЕЊА

Због планираних радова на мрежи, сутра ће без струје бити дио залеђа. Како су најавили из ЦЕДИС-а, од 8 до 14 сати без напајања електричном енергијом остаће Камено, Жлијеби и Убли.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне су временске прилике за вожњу.На појединим дионицама важи измијењен режим саобраћаја због чега је, поред пажљивије вожње, неопходно поштовање постављене сигнализације. Саобраћај је умјереног, током дана и појачаног интензитета. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 22  саобраћајне незгоде у којима је једна особа нажалост погинула, једна је задобила теже, а 10 особа задобило је лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирана 24 лета, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, следећи је у 20.05, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 22.05. Четири лета су за Истанбултри за Беч, два за Лондон, а остали летови су за Краков, Љубљану, Измир, Варшаву, Цирих, Братиславу, Берлин, Париз, Лил и Катовице. Из Тивта данас 23 лета, а пет их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и 17.10, а “Аir Serbia” у 11.10, 15.20 и у 18.40. Четири лета су за Истанбул, по два за Тел Авив и Брно, а остали су за: Дубаи, Женеву, Хелсинки, Кралјево, Лондон, Манчестер, Ниш, Ригу и Вилниус.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда 90 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9.00. Полазак из Бара за Нови Сад је у 9.00, а за Београд у 19.35.  Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стгли: “Озлем” из Лесковца, “Монтенегро оутник” из Сремске Митровице, “Гага” из Чачка, „Руле транс“ из Скопља, „Центротранс“ са Пала и “Виена” из Модриче, а следеће очекују:  “Ниш експрес” из Јагодине,  “Банбус” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Јадран експрес” из Београда, “Royal” из Ниша, “Гагу” и “Royal” из Београда, „Фудекс“ из Панчева, “Либертас” из Дубровника, “Божур” и “Ленс” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња и “Ласту” из Београда. У 7.00 је кренуо “Озлем” за Београд, у 8.10 ће “Croatia“ за Сплит, 8.35 “Лалатовић” за Сарајево, у 9.30 “Божур” и “Blue line”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник и у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here