Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 25 до 36 степени.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног извођења радова на регулисању атмосферских вода данас ће привремено бити забрањен саобраћај на дијелу локалног пута у улици Пете црногорске бригаде, на потезу од скретања из улице Сава Илића до раскрснице за Норвешку улицу. Саобраћај улицом Пете црногорске бригаде од магистралног пута до улице Сава Илића ће се одвијати без ограничења.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне су временске прилике за вожњу.На појединим дионицама важи измијењен режим саобраћаја због чега је, поред пажљивије вожње, неопходно поштовање постављене сигнализације. Саобраћај је умјереног, током дана и појачаног интензитета. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 25 саобраћајних  незгода, у којима је једна особа задобила теже повреде, а 16 особа особа је  задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 29 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, следећи је у 20.05, а компаније „ir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 22.05. Три лета су за Варшаву, по два за Беч, Гдањск, Катовице и за Истанбул, а остали су за: Меминген, Жешов, Нант, Познањ, Алмати, Загреб, Будимпешту, Остраву, Париз, Атину, Ријад и за Милано. Из Тивта данас 17 летова, а пет их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30, 17.10 и у 20.00, а “Аir Serbia” у 15.20 и у 18.40. Три лета су за Истанбул, два за Тел Авив, а остали су за: Кишњев, Луксембург, Јереван, Праг, Ригу, Париз и за Берлин.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда 55 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.20. Полазак из Бара за Нови Сад је у 9.00, а за Београд у 19.35.  Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли: “Канис” из Лесковца, “Божур” са Пала и из Београда, “Гага” из Чачка, “Семберија” из Сокоца и “Дервента” из Босанског брода. На херцегновској Аутобуској станици следеће очекују: “Божур” из Сарајева, “Ниш експрес” из Јагодине, “Божур” и “Трансјуг” из Београда, “Ленс” из Новог Сада, “Royal” из Ниша и Београда, “Jadran line” из Крагујевца, “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња, “Лалатовић” из Сарајева, “Озлем” из Београда “Royal” из Сплита, “Либертас”, “Јадран експрес”, “Божур” и “Blue line” из Дубровника.. У 7.00 је кренуо “Озлем” за Београд, у 8.10 ће “Croatia” за Сплит, у .35 “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур” и “Blue line”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник и у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here