Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло, уз слаб до умјерен развој облачности и могућност за ријетку појаву краткотрајне нестабилности, првенствено у планинским областима. На сјеверу ујутру по котлинама краткотрајно магла. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 23 до 34 степена.

ЦЕДИС – ИСКЉУЧЕЊА

Због планираних радова на мрежи данас ће без напајања електричном енергијом од 9.00 до 12.00 сати бити дио потрошача у близини вртића на Шиштету.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне су временске прилике за вожњу. На појединим дионицама важи измијењен режим саобраћаја због чега је, поред пажљивије вожње, неопходно поштовање постављене сигнализације. Саобраћај је умјереног, током дана и појачаног интензитета. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних  незгода у којима је једна особа нажалост погинула, а четири особе су задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице су данас планирана 21 лета, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, следећи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 21.50. Три лета су за Беч, по два за Истанбул и Лондон, а остали су за: Вроцлав, Љубљану, Астану, Измир, Рим, Брисел, Варшаву, Анкару, Пардубице и за Манчестер. Из Тивта данас 24 лета, а седам их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30, 11.55, 15.20 и у 18.40, а “Аir Serbia” у 8.25, 17.10 и у 20.00 сати. Три лета су за Лондон, два за Истанбул, а остали су за: Измир, Беч, Баку, Ефрурт, Манчестер, Виљнус,  Тел Авив, Дубаи, Приштину и за Таљин.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 15 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.40. Полазак из Бара за Нови Сад је у 9.00, а за Београд у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стгли: “Озлем” из Лесковца, “Руле” из Скопља, “Гага” из Чачка и “Виена” из Модриче, а следеће очекују: “Центротранс” са Пала, “Сирмијум” из Ваљева, “Ниш експрес” из Јагодине, “Голубић” из Бања Луке, “Банбус” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Јадран експрес” из Београда, “Royal” из Ниша, “Гагу” и “Royal” из Београда, “Либертас” из Дубровника, “Божур” и “Ленс” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња и “Ласту” из Београда. У 7.00 је кренуо “Озлем” за Београд, у 8.10 ће “Croatia“ за Сплит, 8.35 “Лалатовић” за Сарајево, у 9.30 “Божур” и “Blue line”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник и у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here