Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, у послијеподневним сатима слаб до умјерен развој облачности. На сјеверу ујутру могућа магла или ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 21 до 31 степен. Температура мора 24 степена.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома јутрос је реализован први лет ка Београду реализован је у 07.30. Наредни ка Београду су у: 08:40, 11.50, 15.20, 18.40 и 20.00 сати. Најављени су летови ка Берлину, Истанбулу, Хелсинкију, Прагу, Бечу, Амстердаму, Риги…

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у нaш град стигли аутобуси „Озлен“ из Лесковца,  „СТП“ из Дервенте, „Банбус“  из Београда, „Гага“ из Чачка и „Бочац“ из Бања Луке. По реду вожње у 7.00 сати је кренуо Озлен ка Београду, 8.35 ће Лалатовић ка Сарајеву, 9.30 и 11.10 су поласци ка Дубровнику и 12.10 ка Требињу. Очекују доласке из Јагодине, Скопља, Београда, Новог Сада, Ниша, Дубровника и Суботице. Од данас је повећан број полазака и долазака ка градовима региона.

АМСЦГ

Саобраћај је умјереног, током дана и појачаног интензитета. На магистралном путу Дебели Бријег-Херцег Нови-Котор-Тиват (Кртолска раскрсница)-Будва-Бар-Улцињ-ГП Сукобин забрањен је саобраћај теретним моторним возилима чија највећа дозвољена маса прелази 7,5 тона до 15. септембра.  У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 24 саобраћајне незгоде у којима су три особе задобиле теже, а осам особа лакше повреде.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here