Прољеће 2024: Сервисне информације

Мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима. Током дана понегдје уз повећану облачност, а крајем дана и током ноћи мјестимично киша или пљусак праћен грмљавином. Локално могуће и краткотрајне временске непогоде праћене градом. Вјетар слаб до умјерен, понегдје на ударе краткотрајно појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 21 до 31 степен. Температура мора 23 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће до 12.00 сати бити: Убли, Дугуња, Диздарица, Жлијеби, Петров До, Становчићи и Мандићи, а у времену од 9.00 до 10.00 сати струју неће имати: Јокмегдан, Немила, Земунско насеље, Рециклажни центар и Хладњача ПКБ-а Мељине.

ВОДОВОД

Због замјене вентила потрошачи у Бањалучкој улици и дијелу Орјенског батаљона, неће имати воду до 11 сати.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Сабраћај ће бити привремено забрањен у вечерњим часовима ради несметаног и безбједног одвијања традиционалне Спасовданске литије.

Од 18.00 до 19.00 часова саобраћај ће бити забрањен у Његошевој улици, од раскрснице са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до улице Саве Ковачевића, а од 18:45 до 20.00 часова у улици Др Светозара Живојиновића у Игалу, на потезу од раскрснице те улице и Дубровачке улице, до стадиона ФК Игало. Традиционална Спасовданаска литија кретаће се од цркве Светог Спаса на Топлој ка цркви Светог Преображења у Игалу.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Довољно је полазака ка земљама региона, локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома од 24 лета шест ће бити реализовано ка Београду, док је са подгоричког од 21, ка главном граду Србије планирано пет летова. Данас нема кашњења у реду летења.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по сувим коловозима и уз добру видљивост. Саобраћај је умјереног, током дана и појачаног интензитета у градским срединама. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе саобраћаја. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену условима и стању на путу.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here