Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјенљиво до претежно облачно, повремено киша, пљускови и грмљавина, нарочито у раним јутарњим и поново у ноћним сатима, а током дана дужи периоди сувог времена. У ноћи између сриједе и четвртка понегдје су могуће краткотрајне временске непогоде. Вјетар повремено умјерен до јак, на ударе и веома јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 23 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без струје ће од 11:30 до 14 сати бити дио Баошића око ресторана Дели Радивоје.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 су стигли Озлем из Лесковца и Банбус из Београда. У наставку пријеподнева из Београда стижу Јадран експрес и Ласта, из Новог Сада Блу лајн, из Суботице Божур и Ленс. Редом вожње, у 8.35 предвиђен је полазак за Сарајево, у 9.30 и 11.10 за Дубровник, а у 12.10 за Требиње. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду, у 8:45, 10:25, и 15:05 и један ка Истанбулу у 12:50. Из Подгорице данас 13 летова, пет ка главном граду Србије. Нема кашњења на црногорским аеродромима.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 19:35, повратак је у 20:30. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати, или путем сајта ЖЦГ: www.zcg-prevoz.me

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по претежно мокрим и клизавим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке скрећемо пажњу на појаву ситнијих одрона,  а на дионицама гдје се изводе радови на повремене обуставе или застоје. Неопходна је опрезна вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.

До 5. априла доћи ће до обуставе саобраћаја од 22:00 до 5:00 сати због прања бетонске конструкције тунела Врмац. За вријеме обуставе може се користити алтернативни путни правац Котор-Тројица-Радановићи.

На магистралном путу Липци-Котор у мјесту Доброта због адаптације тротоара саобраћај се обавља једном траком наизмјенично на мјесту извођења радова.

Због пресвлачења асфалтног коловоза саобраћај ће се до 10. априла обављати једном траком наизмјенично од 7:00 до 19:00 сати на магистралном путу Дебели бријег–Котор и дионици Јаз-Будва-Петровац.

Ауто мото савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањања мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Више информација на 19807.

Возите опрезно, срећан пут

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here