Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјенљиво облачно и даље нестабилно, мјестимично се очекује киша или пљусак и грмљавина. У јутарњим сатима више облачности и чешћа појава кише. У раним јутарњим сатима на југу израженији пљускови, интензивније падавине, локално су могуће и краткотрајне временске непогоде. У поподневним сатима у већем дијелу земље се очекује престанак. На крајњем сјеверу и сјевероистоку знатно мање падавина. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, на ударе понегдје и јак, јужних смјерова, током дана ће слабити. Јутарња температура ваздуха од 9 до 20, највиша дневна од 18 до 26 степени.

Температура мора и даље 21 степен.

ЦЕДИС

Из Црногорског електродистрибутивног система – за данас нису  планирана искључења струје.

Измијењен режим саобраћаја

Због Међународног дјечијег карневала и дефилеа вртићких матураната, од Сат-куле до Парка „Бока“  привремено ће од 18 часова, бити обустављен саобраћај дионицом Његошеве улице према Парку.

Аеродроми Црне Горе

Са Тиватског аеродрома данас је планирано пет летова ка Београду у 7:30, 8:40, 15:20, 17:10 и 18:40, Истанбулу у 9:05 и 11:55, ка Берлину, Хелсинкију, Љубљани, Луксембургу, Минхену, Риги, Бечу и Јеревану. Са Подгоричког аеродрома планирано је 19 летова, од чега пет ка Београду у 7:30, 8:35, 15:20, 19:30 и 21:50, три лета ка Истанбулу, два за Беч и остали летови према Мемингену, Гданску, Сабиха Гокцен, Будимпешти, Кракову, Варшави, Лондону, Загребу и Паризу.

АУТО МОТО САВЕЗ ЦРНЕ ГОРE

У већем дијелу земље саобраћа се по мокрим и клизавим  коловозима. Видљивост је смањена мјестимично. Додатна пажња се препоручује на дионицама које пролазе кроз усјеке као и на путевима гдје је због радова измијењен режим вожње.

На магистралном путу М-1 Липци-Котор у мјесту Доброта због извођења радова на адаптацији тротоара, саобраћај се обавља једном траком наизмјенично на мјесту извођења радова.

Ауто Мото Савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањања мањих кварова и најмање једног бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020 234999, 063 239987.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here