Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјењиво облачно са сунчаним интервалима, али мјестимично уз кишу или пљусак и грмљавину, првенствено од средине дана. Ујутру на сјеверу понегдје по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 27 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по мјестимично мокрим коловозима. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја и привремено постављене саобраћајне сигнализације. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а три особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирао 19 лова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 21.50. По два лета су за Беч, Истанбул и за Лондон, остали су за: Краков, Љубљану, Лил, Измир, Варшаву, Цирих, Берлин и за Париз. Из Тивта данас 17 летова, а четири су за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 11.50 и у 15.20 и у 18.40. Три лета су за Истанбул, два за Тел Авив, а по један за: Ригу, Таљин, Беч, Манчестер, Грац, Хелсинки, Женеву и за Виљнус.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 55 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.20. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос нисмо успијели да добијемо службу инфрормација херцегновске Аутобуске станице. Број телефона: 031/ 321-225.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here