Прољеће 2024: Сервисне информације

На југу мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима, у поподневним сатима локално могућност за краткотрајну кишу. На сјеверу промјењиво облачно са сунчаним периодима, током јутра понегдје слаба киша, а у другом дијелу дана локално пљусак и грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 21 до 30 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Јутрос се саобраћа по мјестимично мокрим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост. Дуж клисура и усјека могућа је појава ситнијих одрона. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних  незгода, у којима је шест особа задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирана 20 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 21.50. По два лета су за Беч, Истанбул, Лондон и и за Измир, а остали су за: Вроцлав, Љубљану, Рим, Сабиху Гокен, Брисел, Варшаву, Анкару и Манчестер.  Из Тивта данас 19 летова, а пет их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 17.10, а “Аir Serbia” у 11.55 и у 15.20 и у 18.40. По два леа су за Тел Авив, Лондон и за Истанбул, а остали су за: Измир, Ерфурт, Беч, Манчестер, Виљнус, Грац и за Таљин.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 35 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли: “Оzlem tours” из Лесковца, “Viena tour” из Модриче, “Банбус” из Београда и “Rule tours” из Скопља. Следеће очекују: “Центротранс” са Пала, “Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” и “Ленс” из Суботице, “Југопревоз Гацко” из Требиња, “Јадран експрес” и “Божур” из Дубровника, “Центротранс” из Сарајева и “Ласту” и “Оzlem tours” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here