Прољеће 2024: Сервисне информације

Промјењиво облачно и нестабилно, повремено киша, мјестимично пљускови и грмљавина. Више падавина очекује се у раним јутарњим и поново у ноћним сатима, а током дана и сунчани интервали. Вјетар повремено умјерен до јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 24 степена.

АУТО МОТО САВЕЗ

Учеснике у саобраћају очекују мокри коловози, и умјерено смањена видљивост. Дуж клисура и усјека могућа је појава ситнијих одрона. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодила се 21  саобраћајна незгода, у којима је једна особа нажалост погинула, двије особе су задобиле теже, а 12 особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 17 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 20.50, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.30, 15.20 и у 21.50. Четири лета су за Истанбул, три за Беч, а остали су за: Брисел, Париз, Дортмунд, Вроцлав и Франкфурт. Из Тивта данас 15 летова, а шест их је за Београд; “Аir Montenegro” у 7.30 и у 16.10, а “Аir Serbia” у 8.40, 11.40, 15.20 и у 18.40. По два лета су за Тел Авив, Лондон и за Истанбул, а по један за Баку, Бирмингем и за Манчестер.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 50 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.15. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Данас су мало мање гужве на херцегновској Аутобуској станици, а за неке линије карте су распродате. Јутрос су у наш град први стигли “Лазаро” из Бања Луке и “Божур” из Београда, а за њима ће: “Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Ниш експрес” из Ниша, “Божур” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња, “Ленс” из Суботице и “Ласта” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem toursс” за Београд, у 8.35 ће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here