Прољеће 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано. Послијеподне постепено повећање облачности. На сјеверу ујутру слаб до умјерен мраз, а понегдје по котлинама магла или ниска облачност. Вјетар углавном слаб промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од -5 до 6, највиша дневна од 11 до 20 степени.

СТРУЈА

Због планираних радова на мрежи, данас ће без напајања електричном енергијом, од 8:30 до 13:00 сати, остати потрошачи у насељима: Зеленика, Змијице, Кишићи и Кумбор-подручје око ресторана „Олимпија“.
Од 9:00 до 13:00 сати без струје ће бити дио потрошача на шеталишту на Савини, а од  9:30 до 15:00 сати  дио Ђеновића од „пршут кривине“ до гробља и подручје око гробља.

ВОДОВОД

Из ДОО Водовод Херцег Нови обавјештавају потрошаче са подручја Сушћепана да су за  данас од 08 до 14 сати планирани радови на уградњи нове пумпе у циљу квалитетнијег водоснабдијевања потрошача на највишим дијеловима.
У термину извођења радова без дотока воде ће бити потрошачи са подручја Горњег Сушћепана

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Данас и сутра (21. и 22.марта) забрањен је саобраћај у улици Топови на Подима, на потезу од магистралног пута до куће Матовића.
Из Секретаријата за комуналне дјелатности саопштавају да су одлуку о привременој измјени режима саобраћаја донијели ради несметане и безбједне изградње и реконструкције водоводне мреже.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос је у наш град први  стигао “Озлем турс” из Лесковца, а очекују се: Бан бус” и “Јадран експрес” из Београда, “Blue line” из Новог Сада, “Божур” и “Ленс” из Суботице и “Ласта” из Београда.

Са Аутобуске станице у Херцег Новом у 7.00 сати је кренуо “Озлем тоурс” за Београд, у 8.35 креће “Lalatović travel” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

У послијеподневним и вечерњим терминима предвиђени су поласци превозника за градове у Србији.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана су три лета за Београд у 10.25, 11.30 и 15:20.
Са подгоричког аеродрома за главни град Србије данас пет летова, у 07:30, 08:15, 15:15 и 18:30 и 19:40, три за Истанбул, као и летови за Измир, Варшаву и Сабиха Гокцен.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз који је синоћ кренуо из Београда, касни око 45 минута и очекује се да ће на барску желјезничку станицу стићи око 8.05.
Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољо.
Детаљније информације о реду вожње и кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АМСЦГ

У већем дијелу земље овога јутра саобраћај се одвија по сувим коловозима и углавном уз добру видљивост. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. Због многобројних радова из Ауто мото савеза скрећу пажњу на промијењен режим вожње и поштовање саобраћајне сигнализације, али и савјетују опрезну вожњу и поштовање саобраћајних прописа, нарочито ограничење брзине.
На дионицама гдје се изводе радови обавезно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.
Интензитет саобраћаја је умјерен.
У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима су 2 особе задобиле тезе а 4 особе  је задобило лакше повреде.                                  Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.                                            Прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво, а ми вам желимо срећан пут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here