Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјењиво и нестабилно, у већем дијелу земље повремено киша, понегдје и пљусак и грмљавина, чешће у поподневним сатима. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 18 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи у времену од 10:00 до 17:00 сати без напајања електричном енергијом ће остати подручје око дјечијег вртића на Шиштету, као и подручје ушћа Суторине.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се одвија по мјестимично мокрим и клизавим коловозима. Овакво вријеме погодује стварању одрона, па се савјетује опрезна вожња прилагођена временским условима и стању на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а двије особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а три су за Београд. Први је „Аir Montenegro“ у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:25 и у 15:20. По два лета су за Беч и Истанбул, а остали су за Меминген, Париз, Лондон, Атину, Милано и Kраков. Из Тивта је планирано пет летова, а четири су за Београд. Kомпаније „Аir Serbia“ су у 11:50, 15:20 и у 18:40, а једини „Аir Montenegro“ је у 16:30. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 11:00 сати.

ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда данас касни 35 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Банбус“ из Београда и „Оzlem tours“ из Лесковца, а за њима ће „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ и „Ленс“ из Суботице, па „Ласта“ из Београда. У 7:00 сати кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, a у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here