Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло, понегдје уз слаб и умјерен развој облачности. Ујутру, на сјеверу, по котлинама могућа магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, у јутарњим сатима, првенствено на југоистоку, умјерен до појачан сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха 22 до 33 степена.

СТРУЈА

Из Црногорског електродистрибутивног система за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски превоз функционише према утврђеном реду вожње и без кашњења, а стигли су аутобуси превозника Божур из Београда, Скопља и са Пала. Током јутра очекују се доласци Каниса из Лесковца, Гага турсa из Чачка, Нишекспреса из Јагодине, Нео Баса из Бања Луке, Лалатовића из Модриче, Божура из Београда и Трансјуга из Београда, Блу лајна и Јадранекспреса из Суботице.

Предивиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд, Ројал травел полази за Сплит у 8:10, Центротранс за Сарајево у 8:35, Блу Лајн и Божур за Дубровник у 9:30, а Јадранекспрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. У вечерњим сатима поласци су за Београд, Нови Сад, Суботицу, Бања Луку, Модричу, Крагујевац… карата има у свим правцима. 

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома током данашњег дана осам летова за Београд, уз то планирани је и један лет за Бања Луку. Поред тога отврене су линије за Манчестер, Париз, Дизелдорф, Тел Авив, Штутгарт, Фракфурт, Истанбул и друге.

Са подгоричког аеродрома пет летова за Београд, али и летови за Лондон, Беч, Берлин, Атину, Фракфурт, Варшаву, Милано, Барселону…

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз на релацији Бар – Београд саобраћа сваке вечери. Полазак је у 19, док је повратак из главног града Србије у 20:20.

АМСЦГ

Повољни су временски услови за обављање саобраћаја. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони, упозоравају из Ауто мото савеза и савјетују опрезну вожњу уз обавезно поштовање правила саобраћаја.

Према најавама извођача радова, на магистрали у Херцег Новом нема више задржавања, а и семафор у граду враћен је у редовни систем рада.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here