Прољеће 2022: Сервисне информације

У јужним предјелима претежно сунчано. На сјеверу промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а првенствено у поподневним сатима понегдје киша или пљусак са грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, понегдје појачан, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха 20 до 33 степена. Температура мора 26 степени.

Струја

Данас ће без струје од 7:00 до 17:00 сати бити Мојдеж, Кулиновићи и Тјесни кланац. Краткотрајне прекиде од 9:00 до 10:00 сати имаће потрошачи од семафора на Топлој ка Игалу, Татар башта и Петља.

У уторак, од 7:00 до 17:00, струју неће имати насеља Сасовићи, Накићеновићи и Пресјека у Зеленици, а од 9:00 до 10:00 сати ће као у понедељак, краткотрајне прекиде имати потрошачи од семафора на Топлој ка Игалу, Татар башта и Петља.

Дом здравља

Распоред рада љекара у херцегновском Дому здравља за ову седмицу погледајте на https://rthn.co.me/raspored-rada-ljekara-za-narednu-sedmicu-7/

Аутобуска станица

До 7:30 стигли су Божурови аутобуси из Скопља и Београда, Гага из Чачка и Виена из Модриче… По реду вожње кренуо је Озлем ка Београду у 7:00 сати, Ројал ће ка Сплиту у 8:10, Центротранс ка федералном Сарајеву у 8:35, потом три поласка ка Дубровнику у 9:30 и 11:10, а ка Требињу у 12:10. Нове сезонске линије биће уведене у наредних дана, па ће сваког другог дана возити Вардар за Куманово, а од 18. јуна сваке друге вечери Лазаро ка Бања Луци преко Требиња у 22:30. Мјеста има у свим правцима.

Аеродроми Црне Горе

Шест летова ка Београду планирано је са тиватског аеродрома, два ка Истанбулу и по један ка Бриселу, Лондону, Берлину, Талину, Цириху. Са подгоричког аеродрома четири лета ће реализовати ка Београду, три ка Бечу, два ка Истанбулу, по један ка Риму, Букурешту, Лондону, Алматију, Мемингему, Дортмунду, Варшави.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по сувим коловозима. Интензитет саобраћаја је  умјерен. Додатан опрез потребан је на мјестима извођења радова.

У Херцег Новом, краћа задржавања су на магистрали на Топлој гдје је у току санација клизишта као и у Мељинама гдје праве канализациони прикључак на колектор.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17 саобраћајних    незгода у којима је једна особа нажалост погинула, три особе задобиле  су теже, а четири лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here