ПРОЉЕЋЕ 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

servisne informacije za proljeće 2022

Промјенљиво облачно. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температуре ваздуха од 12 до 20 степени.

СТРУЈА

Због планираних радова данас ће без напајања електричном енергијом до 11:30 бити корисници око Канли куле према Аутобуској станици, улице Сима Матавуља и Десете херцеговачке бригаде и дио подручја у Старом граду, а у времену од 8:00 до 09:30 околина хотела „Делфин“ у Бијелој.

У уторак 29. марта, без струје ће од 8:00 до 11:00 сати, бити потрошачи око тврђаве Шпањола, као и у Устаничкој и улицама Сава Бајковића и 13. јула.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, а до 7:30 су стигли Виена из Модриче, Озлем из Лесковца, Бамбус и Јадранекспрес из Београда. Као и обично у наставку очекују долазак аутобуса из Новог Сада, Суботице, Београда, док је, када је ријеч о поласцима, јутрос у 7:00 сати кренуо Озлем ка Београду, потом ће у 8:35 ка Сарајеву, а у 11:10 ка Дубровнику. Мјеста има у свим правцима, а цијене карата су остале исте.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

У 7:00 сати реализован је лет ка Београду са тиватског аеродрома, а ка главном граду Србије данас планирају још два лета, као и по један ка Берлину и Лондону. Из Подгорице веће број летова него претходних дана, уз пет ка Београду и по два ка Истанбулу и Бечу, планирају и по један ка Љубљани, Мемингену, Риму, Лондону и Атини.

АМСЦГ

Услови за вожњу су повољни, а интензитет саобраћаја умјерен ван градских средина.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here