Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. У континенталним предјелима мјестимично киша или пљусак и грмљавина, чешће на сјеверу. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, послијеподне понегдје умјерен до појачан сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха 22 до 34 степенa. Температура мора 26 степени.

ЦЕДИС

Без напајања електричном енергијом од 8:00 до 15:00 сати остаће Тијесни кланац, Мојдеж и Кулиновићи. Струју од 9:00 до 10:00 сати неће имати потрошачи изнад главне аутобуске станице, улице Орјенског батаљона, Сава Бајковића, затим потрошачи око хотела „Sun Resort“ на Топлој, Градског музеја „Мирко Комненовић” и куће Ива Андрића.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, нема кашњења у доласцима ни у поласцима из нашег града. Први су јутрос стигли Озлем из Лесковца, Центротранс са Пала, Банбус из Београда, Гага турс из Чачка, Виена из Модриче и Руле турс из Скопља.

Већи је број линија ка Дубровнику, у 8:10, у 9:30 два поласка, затим у 11:10 и у 14:00 сати.

Мјеста углавном има, а за детаљније информације доступни су бројеви телефона 031 321 225 и 069 017 100, као и мејл адреса [email protected]

ТРАЈЕКТ

Саобраћај се на трајектном прелазу Каменари-Лепетане одвија непрекидно 24 сата. Поласци су прилагођени фреквенцији саобраћаја, те застоја на трајектним прелазима нема.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта је планирано пет летова ка Београду и по један ка Тел Авиву, Истанбулу, Берлину Цириху, Бриселу. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду и Бечу, планирана су још три ка главном граду Србије, по два ка Бечу и Истанбулу, затим ка Риму, Лондону, Хелсинкију, Мемингену…

Детаљније информације доступне су путем кол центра 19880.

АМСЦГ

Повољне временске прилике омогућавају да се и саобраћај одвија по сувим коловозима и уз добру видљивост. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на ситније одроне. Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода, у којима су три особе задобиле теже, а пет особа лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020234999 и 063239987.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here