Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло, уз слаб до умјерен развој облачности. На сјеверу, ујутру, по котлинама могућа краткотрајно магла, а у поподневним сатима, тек понегдје краткотрајна киша и грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 25 до 36 степени. Температура мора 25 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Саобраћај за сва моторна возила у Његошевој улици, од раскрснице са улицом Мића Вавића (зграда „Новљанке“) до улице Саве Ковачевића, биће привремено забрањен од 20:00 до 21:00 сат, ради несметаног и безбједног проласка дефилеа матураната СМШ „Иван Горан Ковачић”.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Сваког дана се повећава број сезонских линија ка Херцег Новом. До 7:30 су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала и Гага из Чачка, а остале очекују по реду вожње, кашњења за сада нема. Већи је број линија ка Дубровнику, у 8:10, у 9:30 два поласка, затим у 11:10 и у 14:00 сати.

Мјеста углавном има, а за детаљније информације доступни су бројеви телефона 031 321 225 и 069 017 100, као и мејл адреса autobuskastanicahn@gmail.com.

ТРАЈЕКТ

Саобраћај се на трајектном прелазу Каменари-Лепетане одвија непрекидно 24 сата, а поласци су прилагођени фреквенцији саобраћаја која је највећа ујутру од 7:00 до 9:00, између 12:00 и 14:00, и од 16:00 до 18:00 сати. Застоја на трајектним прилазима нема.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Повећан је број авио линија ка земљама Европе. Из Тивта је планирано пет летова ка Београду и по један ка Тел Авиву, Истанбулу и Берлину. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду и Бечу, планирана су још четири ка главном граду Србије, још два ка Бечу и Истанбулу, затим ка Риму, Варшави, Цириху, Лондону, Љубљани.

Детаљније информације доступне су путем кол центра 19880.

АМСЦГ

Повољне временске прилике омогућавају да се и саобраћај одвија по сувим коловозима и уз добру видљивост. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на ситније одроне.

Због извођења радова на реконструкцији, у Бијелој је до 15. јуна, измјењен режим саобраћаја, уз повремене прекиде, не дуже од 15 минута.

У Мељинама се до 09. јуна одобрава промјена режима саобраћаја од 7:00 до 17:00 часова због извођења радова на санацији клизишта, а до 15. јуна ће бити измјењен режим саобраћаја, због извођења радова на изградњи канализационе мреже.

Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here