Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу, ујутру, по котлинама магла или ниска облачност. Послијеподне слаб до умјерен развој облачности, а у планинским областима локално је могућа краткотрајно киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 24 до 33 степена.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Први су стигли Божурови аутобуси из Скопља, Београда и са Пала и Ленс из Новог Сада. У наставку пријеподнева очекују превознике из Суботице, Ниша, Београда, Крагујевца…

Уз редовне поласке, од данас ка Спплиту саобраћа Ројал у 8:10, у 9:30 сати Блу лајн ка Дубровику. Мјеста има у свим правцима, али је савјет да карту обезбиједите на вријеме.

Све информације могуће је добити путем телефона. 321-225

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта ће данас бити организована четири лета ка Београду и по један ка Тел Авиву, Истанбулу, Манчестеру и Хелсинкију. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Бечу и Болоњи, планирана су четири ка Београду, по два ка Истанбулу, затим ка Љубљани, Цириху, Варшави, Атини.

Детаљније информације доступне су путем кол центра АЦГ 19880.

АМСЦГ

Повољне временске прилике омогућавају да се саобраћај одвија по сувим коловозима и уз добру видљивост. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на ситније одроне.

Због извођења радова на реконструкцији, до 15. јуна, на магистралном путу Херцег Нови-Липци, у мјесту Бијела, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде саобраћаја не дуже од 15 минута.

На магистралном путу Мељине-Липци, у мјесту Мељине, привремено се до 15. јуна одобрава промјена резима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни, због извођења радова на изградњи канализационе мреже. Због извођења радова на санацији клизишта, такође се у Мељинама, до 09. јуна, одобрава промјена режима саобрађаја са двосмјерног на једносмјерни у термину од 7:00 до 17:00 часова.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу, на услузи је градјанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here