ПРОЉЕЋЕ 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

servisne informacije za proljeće 2022

Претежно сунчано, уз слаб и умјерен развој, углавном високе облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температуре ваздуха од 12 до 22 степена.

АУТО МОТО САВЕЗ
Временске прилике су повољне за одвијање саобраћаја, а фреквенција возила је умјерена. На путевима који воде кроз усјеке и клисуре могућа је појава ситнијих одрона, а на дионицама на којима се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода, у којима су три особе задобиле лакше повреде.

ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА
Данас ће привремено бити измијењен режим саобраћаја на магистралном путу Мељине-Петијевићи, ради несметаног и безбједног одвијања државног првенства у спринт дуатлону. У времену од 11:00 до 12:30 биће забрањен саобраћај за сва возила на дионици од села Камено (раскрсница за скретање према кафе бару „Каракас“) до скретања за село Крушевице.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а три су за Београд. Компаније „Аir Serbia“ су у 15:20 и у 22:20, а „Аir Montenegro“ је у 19:30. По два лета су за Беч и Истанбул, а остали су за Берлин, Рим и Лондон. Из Тивта данас шест летова, а половина је за Београд; „Аir Serbia“ у 15:20 и у 18:40, а „Аir Montenegro“ у 16:30.
ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни два сата и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.
АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и из Београда и „Lalatović travel“ из Модриче. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, а у 11:10 ће „Јадран експрес“ за Дубровник. Следеће очекују „Лазаро“ из Бања Луке, „Ленс“ из Новог Сада, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице и „Royal travel“ из Ниша и Београда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here