Прољеће 2022: Сервисне информације

Сунчано. Умјерен до јак сјеверни вјетар пријеподне ће у већини мјеста ослабити или престати. Највиша дневна температура ваздуха 16 до 28 степени.

ЦЕДИС

Нема најављених искључења струје на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Први су стигли Озлем из Лесковца, Банбус из Београда, Виена из Модриче и Лазаро из Бања Луке. Када је ријеч о међународним доласцима, у наставку пријеподнева очекују доласке из Суботице, Новог Сада, Београда.

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, ка Сарајеву у 8:35 креће Лалатовић, ка Дубровнику полазе Божур и Јадран експрес у 9:30, односно 11:10, ка Требињу Југо превоз Гацко у 12:10 сати.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта ће у 10:30 бити организован лет ка Паризу, слиједе поласци ка Тел Авиву, Лондону, Истанбулу, те четири лета ка Београду. Са подгоричког аеродрома је реализован лет ка Београду у 7:30, планирана су још три ка главном граду Србије, по два ка Бечу и Варшави, затим ка Истанбулу, Барселони, Берлину и другим европским детинацијама.

Детаљније информације могу се добити путем кол центра – 19880.

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

Због извођења радова на реконструкцији, до 15. јуна, на магистралном путу М-3 дионица Херцег Нови-Липци, у мјесту Бијела, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде саобраћаја не дуже од 15 минута.

На регионалном путу Р-1, дионица Тројица-Котор, 21. и 22. маја доћи ће до обуставе саобраћаја од 8:30 до 16:00 сати, ради одржавања брдске ауто трке.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу, на услузи је градјанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here