Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз слаб до умјерен развој дневне облачности. Ујутру, на сјеверу, по котлинама мјестимично магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 20 до 29 степени. Температура мора 18 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Први су стигли Виена из Модриче и Божур са Пала. У наставку пријеподнева очекују Ројал, Транс југ, Ласту и Божур из Београда, Ленс из Новог Сада, Јадран лајн из Крагујевца, Ројал из Ниша.

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, ка Дубровнику полазе Божур и Јадран експрес у 9:30, односно 11:10, ка Требињу Југо превоз Гацко у 12:10 сати.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома су планирана четири лета ка Београду и по један ка Паризу, Тел Авиву, Лондону и Истанбулу. Са подгоричког данас три лета ка Београду, два ка Истанбулу, затим ка Бриселу, Барселони, Берлину, Бечу, Лондону и Инсбруку.

Детаљније информације можете добити путем кол центра – 19880

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима уз мјестимично смањену видљивост на сјеверу земље. На појединим дионицама скрећемо пажњу на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу, на услузи је градјанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here