Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, у пријеподневним сатима у већем дијелу земље углавном суво, а од средине дана мјестимично киша или пљусак праћен грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 15 до 26 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног одвијања трке у аутомобилизму „Поди 2022”, саобраћај на дионици Мељине – Камено биће обустављен од 9:00 до 16:00 сати. За хитне случајеве користиће се новоизграђени пут Мојдеж – Мокрине.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија без кашњења. До 7:30 су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала, Транс југ такође из Београда и Лазаро из Бањалуке. У наставку пријеподнева из главног града Србије очекују Ројал, из Суботице Блу лајн и Јадран експрес, из Крагујевца долази Јадран лајн, затим Ленс из Новог Сада и Ројал из Ниша. Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, у 11:10 Јадран експрес полази ка Дубровнику.

За све информације доступан је број телефона – 031 321 22

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду, затим ка Тел Авиву, Паризу, Манчестеру и Дизелдорфу. Са подгоричког су реализовани летови ка Тел Авиву и Бечу, слиједе још три ка Београду, по два ка Истанбулу и Лондону, као и другим европским дестинацијама.

Детаљније информације можете добити путем телефона – 19880

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима уз мјестимично смањену видљивост на сјеверу земље. На појединим дионицама скрећемо пажњу на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле теже, а три особа лакше  повреде.

Информације се могу добити путем телефона – 19807

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here