Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно уз доста сунчаних интервала. Вјетар слаб до умјерен, углавном јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха 16 до 25 степени.

ЦЕДИС

Нема најављених искључења струје на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија без кашњења. До 7:30 су стигли Банбус из Београда, Виена из Модриче и Лазаро из Бањалуке. У наставку пријеподнева очекују Блу лајн из Новог Сада, Божур из Суботице и Ласту из Београда.

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, у 8:35 Лалатовић креће ка Сарајеву, ка Дубровнику полазе Божур и Јадран експрес у 9:30, односно 11:10, ка Требињу Југо превоз Гацко у 12:10 сати.

За све информације доступан је број телефона – 031 321 225

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта су данас планирана четири лета ка Београду и по један ка Паризу, Тел Авиву, Лондону и Истанбулу. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду и Бечу, слиједе још три ка главном граду Србије, по два ка Истанбулу и Варшави, затим ка Бечу, Берлину, Лондону, Барселони и Инсбруку.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле теже, а девет особа лакше  повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here