Прољеће 2022: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша или пљусак са грмљавином. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 20 степени.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас седам летова, од којих су четири ка Београду и по један ка Хановеру, Берлину и Лондону. Први лет ка Београду био је у 7 сати, а наредни су 11:50, 15:20 и 18:40 сати. 

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси Вијена из Модриче и Божур из Београда. Очекују доласке са Пала, из Скопља, Београда, Новог Сада, Ниша, Крагујевца и Суботице. Како информишу, уведени су нови поласци ка Дубровнику „Божур“ у 9:30 и Јадран експрес у 16:40. Нова линија је и ка Скопљу, а поласци су парним датумима од 17 сати.

АМЦГ

У већем дијелу земље саобраћа по мокрим коловозима. Дуж клисура и усјека  упозоравамо на  ситније одроне.  Због  државног и вјерског празника  до 04. маја обезбијеђено је наизмјенично одвијање саобраћаја на мјестима извођења радова уз минималне обуставе саобраћаја. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације. Интензитет саобраћаја је појачан до  умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се  пет  саобраћајних незгода у којима  у којима су три особе задобила теже повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here