Прољеће 2022: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано, а на сјеверу умјерено до потпуно облачно и углавном суво. Вјетар слаб до умјерен, послијеподне или крајем дана појачан до јак, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 25 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова без напајања електричном енергијом ће од 8:00 до 10:00 сати остати дио потрошача у Мељинама. У времену од 8:00 до 15:00 сати струју неће имати дио Бијеле – подручје према Каменарима, хотел „Парк” и насеља Јошица, Каменари и Ђурићи, а од 11:00 до 12:00 сати без напајања ће бити насеље Гомила у Игалу.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Први су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала, Лазаро из Бања Луке и Виена из Модриче. У наставку пријеподнева очекују Трансјуг и Ројал из Београда, Блу лајн и Јадран експрес из Суботице, Ленс из Новог Сада, Јадран лајн из Крагујевца и Ројал из Ниша. Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, Јадран експрес ка Дубровнику полази у 11:10, Југо превоз ка Требињу у 12:10 сати.

За све информције доступан је број телефона: 031/321-225

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта је данас планирано девет летова, пет ка Београду и по један ка Истанбулу, Паризу, Тел Авиву и Лондону. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду и Бечу, слиједе још три ка главном граду Србије, два ка Истанбулу, затим ка Бечу, Берлину, Варшави, Паризу, Барселони и Бриселу.

АМСЦГ

У већем дијелу земље се саобраћа по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле теже, а шест особа лакше повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here