Прољеће 2022: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано или мало до умјерено облачно. На сјеверу, ујутру по котлинама магла или повећана ниска облачност, током дана сунчани периоди, али локално и услови за краткотрајно слабу кишу и грмљавину. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 25 степени.

ЦЕДИС

Нема најављених искључења струје на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, а до 7:30 су стигли Божур са Пала, Трансјуг из Београда и Ленс из Новог Сада. Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, Јадран експрес ка Дубровнику полази у 11:10, а од 15:00 до 21:00 сат планирана су три поласка ка Београду, два ка Суботици, затим ка Новом Саду, Крагујевцу, Нишу, Бања Луци. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта је данас планирано шест летова, три ка Београду и по један ка Истанбулу, Паризу и Тел Авиву. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду и Бечу, слиједе још три ка главном граду Србије, затим ка Загребу, Истанбулу, Лондону, Будимпешти и другим европским дестинацијама.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације. Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се осам саобраћајних незгода, у којима је једна особа нажалост погинула, једна особа је задобила теже, а једна лакше повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here