ПРОЉЕЋЕ 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

servisne informacije za proljeće 2022

Претежно сунчано. Вјетар сјеверни и сјевероисточни, мјестимично умјерен до јак, крајем дана или током ноћи ће слабити. Највиша дневна температуре ваздуха од 10 до 20 степени.

СТРУЈА

Због радова на мрежи, од 8:00 до 15 сати, струју неће имати поторшачи иза Бродоградилишта до Хотела Делфин.

Сутра, 24. марта, струју неће имати, од 10:00 до 13:00 сати, насеље Граби у Бијелој.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 стигли су Божурови аутобуси из Београда и са Пала, а у наставку очекују да стигну Ленс из Новог Сaда, Ројал из Ниша, Блу лајн и Јадранекспрес из Суботице, Ројал из Београда. Као и обично, у 7:00 сати је пошао Озлем ка Београду, у 11:10 ће Јадранекспрес ка Дубровнику. Цијене карата су поскупиле, за сада, само у међуградском саобраћају у Црној Гори. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома и данас два лета, оба ка Београду у 10:25 и 15:05, док су са подгоричког реализовани поласци ка Бечи и Београду, а у наставку дана планирају и летове ка Истанбулу, Кракову, Варшави и Београду.

АМСЦГ

Повољни временски услови погодују несметаном одвијању саобраћаја, који је ван градских средина умјереног интензитета. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на мјестима извођења радова измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу.

Срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here