Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу ујутру по котлинама могућа краткотрајно магла. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од -3 до 7, највиша дневна од 15 до 23 степена.

ЦЕДИС

Без напајања електричном енергијом данас ће, од 8:00 до 13:00 сати, бити подручје испод Јадранске магистрале од Канли куле до аутобуске станице, аутобуска станица, Трг Николе Ђурковића, улице Његошева, Десете херцеговачке бригаде, Јова Дабовића и Сима Матавуља.

Од 8:00 до 15:00 сати са мреже ће бити искључени Норвешко насеље у Баошићима, потрошачи око Мјесне заједнице и хотел „Фанфани“ у Ђеновићима, као и горњи дио насеља Сушћепан.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се и овог јутра одвија по реду вожње, стигли су, до 8:00 сати, Озлем из Лесковца и Бамбус из Београда, а у наставку очекују долазак путника из Београда, Суботице и Новог Сада. Локални саобраћај се одвија по усртављеном редослиједу, нема измјена у терминима полазака или долазака у наш град. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас ће бити реализована два лета, по један ка Београду и Манчестеру, док ће са подгоричког аеродрома данас реализовати четири лета ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Болоњи, Бечу и Лондону

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У ИГАЛУ И БИЈЕЛОЈ

Саобраћај је данас привремено забрањен у Улици 29. децембра, на потезу од хотела “Војводина” до раскрснице са Осјечком улицом, од 8:00 до 11:00 часова, због рушења потпорног зида.

Саобраћај је привремено забрањен данас и сутра, на локалном путу у Улици Светосавски пут у Бијелој, због прикључења објекта у изградњи на градску мрежу.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља уз повољне временске услове на већини путних праваца у земљи. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. Возачима савјетујемо да возе опрезно и вожњу прилагоде условима на путу. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17 саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле лаке повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here